цена: попитайте

 

 

Rated 4.5/5
based on 1 client reviews

Системата за климатизация на Panasonic печели престижна награда за дизайн.Panasonic -модел Etherea спечели награда за дизайн iF 2013 Product Design Award. Това е една от най-престижните награди за достижения в областта на продуктовия дизайн.  Критериите за присъждането й са стриктни и вземат под внимание както външния вид, така и функционалността на продукта, а също и въздействието му върху околната среда. Лауреати на отличието стават само продукти, демонстрирали иновативен дизайн.  Модел Etherea на Panasonic спечели наградата благодарение на високоинтелигентната си функционалност, превръщаща системата в идеалната климатична система за домашна и други локализирани инсталации. Климатикът има множество сензори, които замерват температурата и влажността в помещението, както и регистрират човешко присъствие.

Система  Econavi

С помощта на високо технологични сензори и програми за прецизно управление, климатикът от тази серия анализира условията в помещението и регулира мощността на охлаждане.  Потенциалният преразход бива засечен с помощта на сензор за човешко присъствие и сензор за слънчева светлина.  В зависимост от показанията мощността на охлаждане се регулира автоматично с цел ефикасно пестене на електроенергия, без  това да води до намаляване на  комфорта.  Econavi регистрира промяната в интензивността на слънчевата светлина в помещението и преценява дали е слънчево или облачно,или нощ.  Реализира се икономия на енергия, като се намалява интензивността на охлаждането.

Какво е QR code и как можете да го използвате

QR кодовете са двумерни кодове - наследник на баркодовете. Създадени са от японската компания Denso Wave през далечната 1994, но после се отказва от патентните печалби, за да може цял свят да го ползва.

Информация за QR кодовете:
http://en.wikipedia.org/wiki/QR_Code http://qrcode.bg/bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%B5-QR-%D0%BA%D0%BE%D0%B4

QR код четци, които можете да инсталирате на телефона си, и да се възползвате по-пълно от технологията: http://qrcode.bg/bg/QR-%D0%BA%D0%BE%D0%B4-%D1%87%D0%B5%D1%82%D1%86%D0%B8

Електронна гаранционна карта за продукта

Гаранция на продукта

Две години гаранция за целия уред и допълнителни три години за компресора.

QR code за продукта

Сподели продукта в социалните мрежи
Най-продавани продукти

Oтоплителна мощност – 3.3 (0.9-4.1) kW
COP: 4.02
цена: 1089 BGL.
Ел. консумация при охлаждане – 2.12 (0.35-2.7) kW
цена: 2989 BGL.
Ел. консумация при охлаждане – 0.530 (0.245-0.720) kW
COP: 4.66
цена: 1499 BGL.
 
 

към началото